WIHO

Hahaha herregud vi är bäst asså xD(ica praoen). Men jaaaa vad har hänt då? inte mkt alls faktiskt. Men igår kväll kan jag berätta om då, kvällen började med att jag fixa mig o färgade utväxten o lite så. Sen kom Linn hit och vi gick ner till tåget o sen tunnelbanan från tekniska högskolan till hökarängen. Fast man måste ju byta i vårt älskade T-centralen(-.-). när vi väl kom fram ringer vi Marlene och Julia som redan är där men nejnej dom orkade inte möta oss så då kommer slemmot himself och möter oss o sen ska vi gå hem till honom och vafan tog de? 15 min typ? aja. vi kommer dit Marlene är full (NÄHE) och Julia typ fnissade haha. vi dricker våra cider och Linn blir full fort som fan haha. sen va vi där i typ 20 min sen drar vi därifrån och typ ramlar i snön o skriker o dricker o röker hahaha kul va de iaf ! vi kommer fram till tunnelbanan och marlene och julia skrike ratt den går om 1 min och jag o linn ba oj vi springer vi springer! (egentligen sniglade vi fram så vi skulle slippa dom haha). när vi kommer fram går den om 6 min -.- så vi väntar där o pratar med folk o nån Robin o hejohå. Sen träffa vi nån Oskar som va snygg, han pussa mig för o bevisa att han inte var bög men de trodde vi endå haha. men han va inte de för han strula upp mig sen hahahah.. iaf marlene o julia drog hem och jag o linn tog kårsta tåget. där va de npgra roliga killar som va prata med. Västerås, Örebro och Flyeer kallade vi dom haha. Sen säger Linn HÄR SKA VI AV HÄR SKA VI AV ! jag ba nej va ska vi göra här? hon ba VI SKA AV! ja ba jaha då går vi då haha. sen när vi kommer av Linn ba JAAAAAAG KISSAAAR PÅ MIIIIIIIIG! så vi ska hitta nånstans o kissa. så vi sätter oss typ på gångvägen (den är upplyst som fan och det är folk på perrongen). sen tar vi tåget o går av vid roslagsnäsby och börjar gå hem och linn hade kola. ja ba vadå kola? linn ba koooooola! ja ba MEN VAD I HELVETE FÖR KOLA hon ba gräddkola! hahahaha. så vi åt dom mums!:D sen sjöng (skrek) vi lite o sådär. Sen när vi kom hem så hämta Linns brorsha henne och jag satt inne på msn till kl 03.30 typ och camade med halva världen! bra där Josephine!
hahah.

PUSS PÅ GAMLA JOSEPHINE OCH LINN!

Jagheterlinn

HÖHÖ, jag känner mig väldigt, ja vet inte. Typ glad. haha :D.

Jag praoar hemma, det är väldigt nice det. Förra året praoade Josse och jag på ICA hahah fyfan aldrig mer. slutade med cat fight och josse blev uppsläpad till chefen, haha så grymma vi äääär. Jaja vi fick iaf stå i köket med några helsköna dudes sista dan.

Väntar på att badkaret ska fyllas så jag kan bada nu :D.


Vinna en dator

Det här är min motivering varför jag ska vinna;

jag ska flytta till Uppsala och bo på elevhem när jag ska börja på gymnasiet i höst då skulle det vara perfekt att ha en bärbar dator att ha på rummet.

Linn

Tjoho vilken fredag

Jag känner mig dissad, Ida skulle va med fredrik, Emma och Julia har utegångsförbud, Marre pallade typ inte, Josse har inga pengar så vi kan inte gå på bio för det gick inte att betala med presentkortet -.-. Vi har alltså NADA, precis ingenting, absolut ingenting. Jävla twolives dom har allting -.-. AAAAAAAAAAAAAAAAAH jag kommer få ryck, haha xD.

Vi hade iaf engelska nat, och spanska prov, det gick väl hellt okej på engelska muntliga men spanska gick inge bra, kommer bli ungefär; jag sverige prata bra. Men nu e det så att ja skiiiiiter i det, för jag är ändå bäst.

Asså ja kommer få ryck på min jääävla cam som inte fungerar, det här suuuuuuuuger.

Nu ska vi ut och vandra istället,
Tjingeling.

Skidor och No-prov

Hola guapa ;)

Idag hade vi No prov, det gick helt okej, förhoppningsvis får jag VG.

Vi hade skiddag igår, det var en jaa.. händelserik dag, haha.
Jag hade sagt till idrottsläraren att jag inte kunde åka skidor han ba jaja, vi åker med ankarliften så skulle han hjälpa mig där uppe. Jo att åka liften var inga problem sådär, men att gå av.. Ja det var en annan femma...
Vi åker upp för en brant backe och uppe på krönet ska man släppa liften och åka till höger, jag vet då inte hur man svänger så jag åker i 190 och gallskriker ner för lilla backen.. Där va då stoppet, ja åker upp på stoppet en liten bit och ramlar sedan baklänges och gör en bakåtkullebytta utan hjälm, klart man åker utan hjälm, man vill ju inte se ut som en svamp ;).
Jaa.. ni ska ju bara fatta hur det såg ut!? Andra gången jag skulle åka den liften visste jag hur man SVÄNGDE OCH STANNADE, men vad händer? Jo liften fastnar i benent när ja redan är av och påväg ner, jag satte mig då som en köttbulle och farten ökar medans jag får bort liften åker jag rätt in i ett killgäng som sitter ned med sina snowboards, skrikande då med.
Haha ja tänker bara på alla som såg mig, shit asså, med en knallgul jacka gallskrikande liksom, nej inte okej. Haha jaja resten av dagen vaar iaf kul :).

Josse har nog alla fina bilder, lägg in dom :).

Nej nu ska jag åka till stallet, puss.

Smack that..

Åkte direkt till Täby C efter skolan, haha kommer aldrig hända igen, iaf inte med min halvdövamamma -.- .

Det var däremot värsta chilldagen i skolan idag, gjorde inte speciellt mkt, spanska film med svensk text i ungefär en timme sen dubbel engelska sen sluut. Nice.

Ringde och väckte Josse imorse också haha, vafan jag pallade inte va själv med, ja ni vet vem ;)

har även fastnat på smack that.. ja sen kan jag inte mer, grymt irriterande.



Ikväll blir det hemma kväll, ska äta goodis och nån chokladkaka som mamma hade bakat, mums =D.


Puss

Onsdagen den 10/2

Blä, jag är sjuk. Men ska iaf gå imorgon för då har vi nationella prov, kunde inte somna förens 3 inatt för jag hostade så mkt så fort ja la mig ner så var tvungen att sitta och sova, skönt :).

Min tröja luktar salami ;(, jag har inte ens ätit de, blä.

haha jaja nu ska jag fortsätta kolla på tv.

PussPussPuss

Dricka sig stupfull

Ska aldrig mer dricka, nej det kan man inte säga det förstår alla för det håller inte. varför dricker man när man inte känner för det, visst grupptryck, men varför ska man alltid falla, man klarar sig bra själv. Vad är det för kul att vingla omkring, stupfull och prata med folk, man fattar ju att man bara skämmer ut sig själv, folk omkring än tkr också bara man är pinsam. det är inte kul. Visst man blir social när man druckit, men man är inte sig själv, aldrig att ja skulle kunna träffa samma person dagen efter helt nykter och börja prata med den, både den och en själv har alldeles förstora krav på en, det är inte jag som pratar när man är full.

Aldrig mer att jag drar på M´s fester något mer, snubben heter liksom slemmo i förnamn ungefär, blä.

Jag är sååååå trött, orkar fan inte hålla ögonen öppna typ haha :D.

Pusspåmigsjälveftersomdetkommervarajagsomläserdethärnärjagärgammal.

HATA SL!

Jag slutade kl 14.00 det brukar ta 20 min hem, jag är hemma nu :)


Haha sant ! xD

Månadens stjärntecken: SKYTTEN – en frihetsälskande optimist.
   Den charmiga, lite oberäkneliga Skytten är rätt person att bjuda in på en fest. Med sitt snabba intellekt och sin lätt filosofiska läggning blir hon alltid festens medelpunkt. Skytten är frihetsälskande och optimistisk. Det lättaste sättet att kväsa en Skytt är att ge henne ett inrutat nio till fem-jobb. Bristen på frihet kommer att få henne att fly så snart hon kan. Även i ett förhållande kan Skytten bli rastlös. Får hon inte det intellektuella och fysiska utbyte hon behöver av sin partner kommer hon snart att söka sig till nya betesmarker.


Josephine

Bullar

Nu blir det bullbak med josse, mysigt.

Tisdag

Idag är det Tisdag asså fyfan vad man är trött på allt, jävla cp gymnasieval, eller egentligen så är det bara första valet nu men det känns som om alla vet vad dom ska göra med sina liv. Nej blä för det.

Imorgon har vi studiedag, nicenicenice.

Nej nu ska jag montera min garderob, Puss

Måndag är det idag.

Hola Bloggen.

Är lite halv emo just nu, vet inte varför eller allt bara cpar. Usch för killar, idioter är dom.
Josse sitter nu och bläar på mitt polisjobb, jag ska klara det, jag är bäst haha.
Jaja, dålig dag förutom att vi fick sluta kvart över 1 efter vi spelat badminton klart, nice. Josse och jag är skiiit bra på badminton, bara så att alla vet det.

Hihi, Puss.


Måndag

Idag va ja i skolan o vi spelade badminton på idrotten! Och pappa ska komma o hämta mig vid 7 för jag orkar inte ta tåget (A) ajuste jag ska skita i min kompis lr vafan de va, killen va ett sajko o kolla upp var ja bodde o grejer så honom skippar vi, vi skippar alla killar just nu eller hur linn!? Jag orkar inte skriva nåt mer nu.. Hejdå!

Josephine

RSS 2.0