Vi är bäst

okej, ja det var såhär.

Fredag: Vi skulle åkaa och möya marre och emma som rringde vid 19 och hade redan börjat kröka hahah.
jaja vi va då snäppet coolare och bestämde oss för att vara där vid halv 10 ist, när vi kommer dit är det sjukt mkt poliser o sånt där trevlans, så vi ringer till emma och säger att dom ska chilla ner lite xD.
Emma hade typ spytt nåra ggr, genom fönstret på 3:e våningen hahaha :D. Jaja dom va fett fulla, o killarna dom va me (SVENNAR) va inte så jävla snygga liksom xD så vi tog inititivet vafan heter de så XD jaja o gick upp för trappan, och där var dom... dom stog så gulligt och kastade nån boll, vi gick först förbi dom men efer lite övertalning så gick vi me på o fråga vad dom skulle göra :D och ja de blev ju bara bääääst :D ja asså vi e så jävla bra (Y)


hihihi josse e hög xD

Josephine säger (22:33):
*men fan då kanske han har somnat och då blir jag ledsen och går och gräver ner mig och planterar en liten pellagon ovan på :)Josephine säger (22:33):
*men fan då kanske han har somnat och då blir jag ledsen och går och gräver ner mig och planterar en liten pellagon ovan på :)
Josephine säger (22:33):
*men fan då kanske han har somnat och då blir jag ledsen och går och gräver ner mig och planterar en liten pellagon ovan på :)
hahah


PussPussPussPuss

HARU PROBLEM

HEJHOPP

JAG VILL HA ROBIN, BARA SÅ ATT ALLA VET DET

PUSS

Påsk

Hoola bloggish

Jag har påsklov, det är fett nice :D. Nåt som är mindre nice är att josse är i Tunisien och folk vill köpa henne för kameler!? haha xD

Igår iaf, så skulle jag och emma gå på bio, men då självklart fanns det ingen bra, så vi bara drog runt lite och åkte hem runt halv 10, det var då jag såg dom. Kepskillarna, 3 st på en bänk och ja typ kollade på dom och dom kollade tillbaka, men jag vågade inte fråga efter numret, fan ;(

Jag fick värsta fan känslorna att jag inte vågade, dom var perfekta, seriöst liksom. ;(

Jaja, idag skulle emma och marre bada i södertälje men jag orkade verkligen inte följa med, dom kanske åker imorrn ist, då får jag väl ta och åka med haha

Nu är det lågt batteri, fan.

PussPuss

RSS 2.0