nyårsafton

Jag har nu 9 minuter innan mitt batteri dör till datorn, för slö för att gå ut till vardagsrummet o hämta sladden.. haha.
Usch för den här nyårsaftonen bara tråkigt allting, ingen o va med för alla är borta -.-, inga fina kläder, kommer gå runt i mjukisar. Kulkul. Jag vill spååååra vafan.

Puss.

TORSDAG

Hihi började dagen med bullar, mums.
Innan jag somnade igår fick jag för mig att kolla på patrik 1,5, haha den är så bra. Hann bara kolla på halva men ska nog kolla klart på den idag.
Färgen inne  i rummet blev as bra, ska måla en till gång så att det verkligen täcker. Sen är det bara fondväggen kvar som ska tapetseras :). Köpte lite ramar igår på IKEA hoppas dom passar bra nu, hittade inga kuddar men får väl köpa de nån annanstans sen.
Puss

Äntligen..

...klaaar, har målat hela rummet. Inte själv däremot haha :).
Nu ska jag kolla på 3:an, Vctoria´s secret fashion show. kulkul.

ONSDAG

Nu är det dags att åka till IKEA, med allt annat folk som handlar på mellandagsrean. Ska kolla efter en ny garderob, lite kuddar och kuddfodral i roliga färger, sen brukar man alltid komma hem med massa värmeljus och lite annat småshit haha.
3 dagar till josse kommer hem, käämpa käämpa! :)
Puss

Tisdag

Håller på och målar om i mitt rum, wiho, bort med det gamla in med nytt.

Det har verkligen varit sjukt kallt, typ 14 minus, usch på sverige. Josse och jag brukar alltid fråga oss varför bor man i sverige när man kan bo i Spaninen och ha sommar hela tiden? väldigt korkat :)
Nej måste somna tidigare idag, träning imorgon. Inte lätt att somna vid 12 när man somnat vid 2 och gått upp vid 11 innan.
Ska kanske vara med Ida imorgon om hon kan och så, hoppas!
Nej nu tkr jag att Josse kan ta och komma hem från Alicante, vill ututuUT.
Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0